Elektrische kachel
Beste elektrische kachel Karwei

Elektrische kachel Karwei kopen? Dit zijn de beste elektrische kachels van Karwei van 2024! 🔥🏢

Maakt het verschil of je een elektrisch kacheltje koop bij Karwei of de Gamma? Beide bouwmarkten vallen immers onder dezelfde eigenaar. Het verschil is wellicht dat Gamma meer gericht is op de klusser en Karwei de focus legt op inrichting en interieur. Het aanbod bij Karwei in elektrische kachels is daardoor wat uitgebreider. Hieronder is een lijstje opgenomen van de beste elektrische kachels van Karwei.

Dit zijn de 10 beste elektrische kachels van Karwei van 2024 

In de top 10 beste elektrische kachels van Karwei zijn de webshops met de beste prijs automatisch geselecteerd. Je hebt dus direct de voordeligste webshop te pakken!


De 5 beste elektrische kachels van Karwei op een rij

Op zoek naar de beste elektrische kachel van Karwei? Of je nu op zoek bent naar een straalkachel van Karwei of een keramische kachel van Karwei, hieronder staat vast een elektrische kachel die bij jou past.

Eurom Infrarood Paneel

Deze straalkachel verkrijgbaar bij Karwei is zonder frame en ziet er strak uit. De Eurom Infrarood Paneel wordt geleverd met materialen voor wandmontage. Het maximale vermogen van de infraroodkachel is 350 watt. Daarmee is deze Karwei straalkachel geschikt voor een kleine ruimte van 6-8 m2. Hierbij kan je denken aan een aangename warmte op je werkkamer als je de CV niet wilt inschakelen. Dit Eurom Infrarood Paneel voldoet aan norm IP24 en kan derhalve ook op een droge plek in de badkamer worden gebruikt. 

De Karwei straalkachel heeft een ingebouwde thermostaat en een handig te programmeren timer. Je kan het Eurom Infrarood Paneel bedienen via het display of de app van Eurom. De beste elektrische kachel van Karwei uit dit overzicht.


LASERKACHEL QLIMA

De laserkachel QLIMA is een petroleumkachel maar dan van de meest moderne soort met een laserontsteking. De kachel heeft een maximaal vermogen van 3100 watt en daarmee is een flinke kamer van 30-40 m2 goed te verwarmen. De laserkachel QLIMA is verplaatsbaar maar niet geschikt voor een vochtige ruimte. De kachel heeft een ingebouwde thermostaat waardoor efficiënte verwarming mogelijk is zonder energieverspilling. Deze petroleumkachel is beveiligd tegen oververhitting en omvallen, de vlam dooft dan automatisch en onmiddellijk. Een petroleumkachel bevat een relatief grote hoeveelheid brandbare stof. Een stabiele plaats uit de buurt van kinderen en huisdieren is derhalve verstandig.


Handson oliegevulde radiator zwart

Een voordeel van een oliegevulde radiator is dat deze nog lang warmte blijft afgeven nadat deze is uitgeschakeld. De Handson oliegevulde radiator zwart heeft drie standen met als maximaal vermogen 2000 watt. Daarmee is een kamer van 20-25 m2 snel op temperatuur te krijgen en te houden. De Handson oliegevulde radiator zwart is vrijstaand en geschikt voor droge ruimtes. De kachel beschikt over een thermostaat. Bediening is mogelijk op het paneel maar ook met de afstandsbediening. De kachel is beveiligd tegen oververhitting en omvallen. De strakke radiator past in iedere inrichting. Dit is de beste elektrische radiator kachel van Karwei.


Zuilventilatorkachel 2000W

Het geïntegreerde handvat maakt deze  Zuilventilatorkachel 2000W van Handson eenvoudig te verplaatsen. Het slanke model ziet er ook zeer elegant uit en verdient een plaatsje in elke kamer. Er zijn twee verwarmingsstanden: 1000 watt en 2000 watt. Hiermee kan je een kamer van 20-25 m2 snel en gelijkmatig verwarmen. Op warme dagen kan je de ventilator ook koele lucht laten rondblazen. De Zuilventilatorkachel 2000W heeft een ingebouwde thermostaat waardoor je energiezuinig de kamer op temperatuur kan houden. De beste elektrische ventilatorkachel van Karwei is beveiligd tegen oververhitting en omvallen. De  Zuilventilatorkachel 2000W Is niet geschikt voor de badkamer.


Convectorkachel turbo 3 standen

Een convectorkachel is geruisloos omdat er geen ventilator wordt gebruikt. Deze Convectorkachel turbo 3 standen van Tristar is voordelig en veelzijdig. Deze convector heeft 3 standen en is ook geschikt voor droge plekken in de badkamer. De bediening is eenvoudig met knoppen op het apparaat. De kachel is vrijstaand en eenvoudig te verplaatsen. Deze Convectorkachel turbo 3 standen van Tristar is beveiligd tegen oververhitting en omvallen. Gebruikers prijzen de kachel als efficiënt en voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het is daarmee dan ook de beste goedkope elektrische kachel van Karwei.


Elektrische kachels kopen bij Karwei 

Tot 1969 was er een bouwbeurs in Utrecht met de naam Karwei. De eerste bouwmarkt met die naam werd ook in de Domstad geopend, dat was het jaar 1975. Vandaag de dag zijn er meer dan 130 filialen van Karwei. De keten van bouwmarkten valt onder dezelfde eigenaar als Gamma. Ook de formule is gelijk, de winkels hebben een franchise-systeem. Bij Gamma ligt de nadruk op woningverbetering en klussers. Bij Karwei is er meer sprake van aandacht voor woninginrichting, zij het ook gericht op de doe-het-zelver. De keuze in elektrische kachels voor binnenshuis is ook groter bij Karwei.

Bij Karwei een elektrische kachel kopen: is dit het moment?

Is dit het moment om over te gaan op elektrische verwarming? Het zal niemand zijn ontgaan dat er sprake is van een energiecrisis. Echter was ook voor die tijd al duidelijk dat de rol van fossiele brandstoffen op termijn is uitgespeeld. Naast de nadelen voor het milieu en de schaarste wordt de prijs ook steeds meer een probleem. 

Elektriciteit wordt in ons land nog voor een flink deel opgewekt met fossiele brandstof. Op termijn zal dit steeds meer gebeuren door duurzame bronnen zoals de zon, wind en waterkracht. Indien je zonnepanelen op je dak hebt, is elektrische verwarming een optie die zeker te overwegen valt. 

Een elektrische kachel van Karwei of een andere zaak heeft daarnaast ook nog andere voordelen vergeleken met een CV-ketel. Een elektrische kachel kan je in iedere ruimte plaatsen, ook als daar geen afvoer is, of het nu gaat om een straalkachel of keramische kachel van Karwei. Tevens wordt bij een kachel op elektriciteit alle energie omgezet in warmte. Er verdwijnt niets via de schoorsteen. 

Een kachel die elektrisch is van Karwei is vandaag de dag vaak uitgerust met een thermostaat en een timer. Daarmee kan je energiezuinig met comfortabel combineren. Mocht je een elektrische kachel bij Karwei of een andere leverancier gaan aanschaffen, kan je op deze site alle informatie vinden. 

Conclusie: de beste elektrische kachel van Karwei

Kies je voor een Karwei elektrische kachel, dan is er in het assortiment ook vaak een exemplaar dat past in jouw interieur. Of het nu een straalkachel van Karwei is of een Karwei keramische kachel, er is niet alleen aandacht voor functionaliteit. Ook het ontwerp is bij elke Karwei kachel van belang. Dat blijkt ook uit het onderstaand trio.

1. Eurom Infrarood Paneel
2. Laserkachel QLIMA
3. Handson oliegevulde radiator zwart

Avatar foto

Gerard Dekker