Elektrische kachel
Beste elektrische kachel Hornbach

Elektrische kachel Hornbach kopen? Dit zijn de beste elektrische kachels van de Hornbach van 2024! 🔥🏢

In ons land is Hornbach nog een relatieve nieuweling als het aankomt op bouwmarkten. De eerste werd geopend in 1997. Dat was elders in Europa wel anders. Bij Hornbach kan je ook elektrische kachels kopen, zowel in de webwinkel al bij de filialen. Een straalkachel van Hornbach, een convector een elektrische haard voor de schouw. Hornbach heeft het allemaal, zoals de hieronder vermelde exemplaren.

Dit zijn de 10 beste elektrische kachels van Hornbach van 2024 

In de top 10 beste elektrische kachels van Hornbach zijn de webshops met de beste prijs automatisch geselecteerd. Je hebt dus direct de voordeligste webshop te pakken!


De 5 beste elektrische kachels van Hornbach

Op zoek naar de beste elektrische kachels van Hornbach? Hieronder staan een aantal toppers op een rij. Of je nu op zoek bent naar een Hornbach keramische kachel of naar een ventilatorkachel van Hornbach, bij deze bouwmarkt slaag je vast.

EUROM Convectorkachel Alutherm 1500

Een convector zuigt koude lucht aan, verwarmt deze met een element en brengt  de warme lucht geruisloos weer in de kamer. De EUROM Convectorkachel Alutherm 1500 heeft een vermogen van 1500 watt en is daarmee geschikt voor een oppervlakte van maximaal 15 m2. Deze convector kan zowel worden gemonteerd als met de pootjes vrijstaand worde geplaatst. Ook in de badkamer is de EUROM Convectorkachel Alutherm 1500 te gebruiken, maar lees dan wel eerste de handleiding wat betreft de juist plaatsing. 

Deze Hornbach elektrische kachel heeft een thermostaat. Bediening is mogelijk via de knop van de thermostaat maar tevens via de afstandsbediening of de app van EUROM. Bij oververhitting of omvallen, schakelt deze convector automatisch uit. Kortom de elektrische kachel van EUROM is veelzijdig en modern en daarmee is het de beste elektrische kachel van Hornbach in dit lijstje.


EUROM Ventilatorkachel VK2002

Deze EUROM Ventilatorkachel VK2002 heeft een ventilator waarmee warme lucht in de kamer wordt geblazen. Het apparaat heeft een maximaal vermogen van 2000 watt waarmee je een kleine ruimte snel en efficiënt op temperatuur brengt. De zeer voordelige kachel heeft een thermostaat waardoor een ruimte op temperatuur kan worden gehouden zonder energie te verspillen. De EUROM Ventilatorkachel VK2002 is compact en eenvoudig te plaatsen. 

De bediening van deze kachel geschiedt via de twee grote knoppen aan de voorzijde. Op warme dagen kan je deze EUROM ook als ventilator gebruiken voor koele lucht. De EUROM Ventilatorkachel VK2002 is beschermd tegen oververhitting en omvallen. Deze beste ventilatorkachel van Hornbach is niet geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.


EUROM Keramische wandkachel

Een keramisch verwarmingselement wordt sneller warm en is energiezuiniger dan een rvs exemplaar. De EUROM Keramische wandkachel wordt geleverd met bevestigingsmaterialen zodat je die eenvoudig en stevig aan de wand kan monteren als een permanente verwarmingsbron in een kamer. De kachel heeft een ventilator en een zwenkfunctie waardoor deze goed te richten is. Er zijn twee warmtestanden met een maximaal vermogen van 2000 watt. Op warme dagen kan je de EUROM Keramische wandkachel als ventilator gebruiken. 

Deze keramische kachel van Hornbach heeft een ingebouwde thermostaat en een handige timer zodat je deze op een efficiënte manier kan inzetten voor (bij)verwarming. De bediening kan via de knoppen, maar ook met de bijgeleverde afstandsbediening. De beste elektrische wandkachel van Hornbach is beveiligd tegen oververhitting.


EUROM Keramische kachel Designheat 

Ben je op zoek naar een strakke wandkachel die in ieder interieur past? Dan is de EUROM Keramische kachel Designheat wellicht de juiste kachel voor jou. Dit is een ventilatorkachel met zwenkfunctie waardoor deze een kamer snel en gelijkmatig kan verwarmen. De EUROM Keramische kachel Designheat heeft twee verwarmimgsstsnden met een maximaal vermogen van 2000 watt. Daarmee is de keramische kachel van Hornbach geschikt voor een kamer van 20-25 m2. Deze kachel is niet bedoeld voor vochtige ruimtes zoals een badkamer. 

Er is veel bedieningsgemak bij de EUROM Keramische kachel Designheat, je kan de display gebruiken maar ook de afstandsbediening of de EUROM app. De ventilatorkachel van Hornbach is beveiligd voor oververhitting en omvallen. Het is de beste Hornbach keramische kachel.


EUROM Badkamerkachel

De EUROM Badkamerkachel QH1203 is een straalkachel van Hornbach die zeer geschikt is voor een badkamer. De kachel beschikt over een kwartslamp van 1200 watt maar heeft ook een instelling van 600 watt. De EUROM Badkamerkachel is spatwaterdicht maar het is belangrijk deze op een juiste plek aan de wand te monteren.

De warmte van de lamp middels straling zonder UV, wordt afgegeven aan de menselijke huid of voorwerpen in de badkamer. De lucht wordt derhalve niet verhit en dit bespaart energie. De bediening van deze straalkachel voor de badkamer van Hornbach is erg eenvoudig. Het werkt namelijk via een koordje waarmee je de beide standen kunt inschakelen. De EUROM Badkamerkachel is bij Horbach zeer voordelig. Het is dan ook de beste badkamerkachel van Hornbach.


Een Hornbach elektrische kachel kopen

In Nederland werd de eerste bouwmarkt van Hornbach geopend in 1997. Toen bestond het bedrijf al meer dan 100 jaar in Duitsland. De eerste Hornbach die een winkel opende was een leidekker. Daarna kwamen er steeds meer producten in het assortiment. Nadat er een groot aantal filialen in Duitsland waren geopend, begon de Europese expansie. Inmiddels zijn er bouwmarkten van Hornbach in een groot deel van Europa. In ons land heeft Hornbach de naamsbekendheid flink opgevoerd met opvallende tv-reclames.

Hornbach elektrische kachels van allerlei merken

De elektrische kachels die je in de filialen en de webwinkel vindt zijn vaak van bekende merken zoals EUROM. Het zijn vooral de minder geavanceerde modellen die door Hornbach worden verkocht. Daarbij zijn de prijzen erg scherp. Bij het aanschaffen van een Hornbach elektrische kachel is het vooral eerst van belang om een keuze te maken uit de vele modellen met diverse toepassingen. Een Hornbach straalkachel gebruik je nu eenmaal anders dan een elektrische convectorkachel. Op deze site kan je uitgebreide informatie vinden over de soorten elektrische kachels en hoe je deze het meest efficiënt gebruikt. Als jij weet wat je wilt is een bezoek aan Hornbach via de webwinkel of een filiaal wellicht het overwegen waard. 

Conclusie: de beste elektrische kachel van Hornbach

Hornbach heeft een groot assortiment elektrische kachels waarbij het bekende merk EUROM een hoofdrol speelt. Deze Hornbach elektrische kachels zijn er in vele modellen en zijn vaak zeer voordelig geprijsd. Hieronder staan 3 voorbeelden.

1. EUROM Convectorkachel Alutherm 1500
2. EUROM Ventilatorkachel VK2002
3. EUROM Keramische wandkachel

Avatar foto

Gerard Dekker