Elektrische kachel
Beste elektrische kachel Gamma

Elektrische kachel Gamma kopen? Dit zijn de beste elektrische kachels van Gamma van 2024!

Gamma heeft allerlei soorten elektrische kachels in het assortiment. Indien je nu een straalkachel van Gamma, een convectorkachel van Gamma of een ventilatorkachel van Gamma wil kopen, kan je zowel in de webwinkel als bij een filiaal terecht. Nog eenvoudiger is dat je een elektrische kachel van Gamma ook af kan halen of retourneren in een filiaal. Hieronder staat een lijstje met favoriete kachels bij de Gamma.

Dit zijn de 10 beste elektrische kachels van Gamma van 2024 

In de top 10 beste elektrische kachels van Gamma zijn de webshops met de beste prijs automatisch geselecteerd. Je hebt dus direct de voordeligste webshop te pakken!


De 5 beste elektrische kachels van Gamma

Op zoek naar een elektrische kachel van kwaliteit? Hieronder vind je de beste elektrische kachels van Gamma van dit moment.

Handson convectorkachel turbo

Deze vrijstaande kachel van het merk Handson is een voordelige keuze indien je rekening houdt met hetgeen je voor deze prijs krijgt geleverd. De Handson convectorkachel turbo is een convector met een ventilator. Dat betekent dat koude lucht wordt aangezogen en middels een element wordt verwarmd om vervolgens de kamer te worden ingeblazen. De convectorkachel van Gamma heeft een maximaal vermogen van 2000 watt en daarmee kan je een ruimte van 20-25 m2 snel en efficiënt verwarmen. 

De Handson convectorkachel turbo heeft een ingebouwde thermostaat en is derhalve een zuinige kachel om een kamer gedurende langere tijd op temperatuur te houden. Deze Handson elektrische kachel is beveiligd en schakelt automatisch uit bij oververhitting of omvallen. De Handson convectorkachel turbo is niet geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Leg geen kleding of andere brandbare stoffen op deze Handson elektrische kachel. De Handson convectorkachel is de beste elektrische kachel van Gamma van dit moment.


Handson Werkplaatskachel 

Deze ventilatorkachel is zeer geschikt voor een werkplaats, garage of schuur. Met de ventilator wordt verwarmde lucht gelijkmatig de te verwarmen ruimte ingeblazen. De Handson Werkplaatskachel is voorzien van een handvat zodat je deze eenvoudig kan verplaatsen. De vlakke onderzijde maakt het mogelijk om dit ventilatorkacheltje van Gamma bijna overal stabiel te plaatsen. 

De Handson Werkplaatskachel heeft 3 standen voor verwarming tot maximaal 2000 watt en beschikt over een ingebouwde thermostaat. Hiermee kan je vrijwel iedere ruimte snel op temperatuur brengen. Deze ventilatorkachel voldoet aan norm IP 24 en kan dus ook in vochtige ruimtes worden geplaatst. Let dan echter wel op de handleiding wat betreft veilige plekken. Op een warme dag kan de Handson Werkplaatskachel ook worden gebruikt als ventilator voor koele lucht. Via het indicatie-lampje kan je altijd zijn of de kachel is ingeschakeld. Bij oververhitting zorgt een beveiliging voor automatisch uitschakelen. De kachel is uitgevoerd in de kleuren rood en zwart en is de beste elektrische bouw kachel van Gamma.


Ventilatorkachel 2000 watt

Op zoek naar de beste ventilatorkachel van Gamma? Deze Handson ventilatorkachel 2000 watt kan een ruimte efficiënt en prettig verwarmen. De Gamma ventilatorkachel beschikt over twee standen die je met handige draaiknoppen kunt instellen. Het model is voorzien van een beveiliging tegen oververhitting. De kunststof ventilatorkachel van Gamma kan de warmte snel verspreiden. Handson ventilatorkachel 2000 watt is compact met afmetingen van 27 x 23 x 13 cm. Een handig extraatje met deze ventilatorkachel van 2000 watt is dat deze ook koude lucht kan verspreiden. Van deze Gamma ventilatorkachel heb je dus zowel in de zomer als in de winter plezier.


Handson oliegevulde radiator

Deze oliegevulde radiator van Gamma zorgt voor een snelle en aangename verwarming van je kamer. Omdat het verwarmingselement de olie op temperatuur brengt, blijft de warmte lang in deze vloeistof bewaard en wordt de lucht gedurende een flinke periode warm gehouden. De radiator is vrijstaand en heeft een maximaal vermogen van 2000 watt. Dat is genoeg voor een kamer met een oppervlakte van 20-25 m2. Omdat de Handson oliegevulde radiator een ingebouwde thermostaat heeft, kan je de temperatuur instellen op de door jou gewenste waarde. Dan wordt de ruimte op een efficiënte en energiezuinige wijze verwarmd. 

De Handson oliegevulde radiator weegt ongeveer 7 kilo en kan verplaatst  worden. Indien deze oliegevulde kachel oververhit raakt, schakelt deze ter beveiliging automatisch uit. Dat geldt ook bij omvallen van de kachel. De Handson oliegevulde radiator is niet geschikt voor de badkamer. Gebruik alleen een verlengsnoer indien deze geschikt is voor een wattage van 2000, anders bestaat het risico op oververhitting of zelfs vlam vatten.


Handson zuil ventilatorkachel zwart

Smaken verschillen maar de meeste consumenten zullen de originele vorm van de Handson zuil ventilatorkachel zwart kunnen waarderen. Deze vrijstaande kachel past in de meeste interieurs door de strakke vormgeving. Met een ventilator die roteert en een maximaal vermogen van 2000 watt is een kamer van 20-25 m2 snel verwarmd. De thermostaat zorgt ervoor dat de temperatuur op de waarde blijft die jij wilt zonder dat er energie wordt verspild. De Handson zuil ventilatorkachel zwart heeft twee warmtestanden maar kan in de zomer ook worden gebruikt om koelte te ventileren. Deze kachel is beveiligd tegen oververhitting en omvallen. De Handson zuil ventilatorkachel zwart is niet bedoeld voor plaatsing in een vochtige ruimte.


Een elektrische kachel bij Gamma kopen

In 1971 gaan een aantal handelaren in bouwmaterialen op studiereis naar de VS. Ze ontdekken daar de zogenaamde home improvement centers. Daar kan je alles kopen om je huis op te knappen alsmede spullen voor de inrichting. Ook maken ze kennis met de franchise. Een keten van winkels koopt hierbij gezamenlijk in en heeft dezelfde naam, echter een filiaal heeft een zelfstandige eigenaar. In 1971 wordt de eerste Gamma geopend in Breda, in eerste instantie is de doelgroep kleine aannemers en andere ondernemers. Al gauw worden de winkels ook toegankelijk voor particulieren. 

Op zoek naar een kachel op elektriciteit bij Gamma?

Verwarming van een woning is zeer belangrijk in ons klimaat. Nu duidelijk is dat het tijdperk van de verwarming met fossiele brandstoffen op het einde loopt, is er meer aandacht voor elektrische kachels. Ook het assortiment bij Gamma is uitgebreid. Indien je op zoek gaat naar een elektrische kachel kan je op deze site veel informatie vinden over de verschillende types en waarvoor deze kachels het meest geschikt zijn. Ben jij eruit wat betreft het type kachel dat je zoekt, is Gamma beslist ook een leverancier waar je eens een blik moet werpen. 

Conclusie: de beste elektrische kachel van Gamma

Gamma heeft een ruim assortiment in elektrische kachels. Behoudens de hierboven genoemde modellen kan je ook Gamma sfeerhaarden kopen of Gamma straalkachels. Gamma levert elektrische kacheltjes voor iedere kamer of ruimte, ook de badkamer. Een ding hebben de hieronder genoemde elektrische kacheltjes van Gamma gemeen: ze zijn voordelig in aanschaf. De beste elektrische kachels van Gamma nog eens op een rij: 

1. Handson convectorkachel turbo
2. Handson Werkplaatskachel
3. Ventilatorkachel 2000 watt

Avatar foto

Gerard Dekker